Кобрата: Обмислям да подам иск срещу Суши, пари досега не са искали

Българската звезда в бокса тежка категория - Кубрат Пулев, сподели, че обмисля да заведе иск срещу репортерката Джени Суши, нежеланата целувка с която му коства забрана от 6 месеца да се бие в САЩ. Той разкри, че към този момент американката и адвокатката ѝ Глория Олред не са предявявали финансови искове към него.

"Не са предявявали никакви искове. Много хора ме съветват аз да заведа иск срещу нея. Ще видим. Не смятам, че ще се стигне до по-нататъшни съдилища. Смятам, че те са интелигентни хора и видяха, че истината възтържествува. Може би тя ще си остане с лайковете и краткия интерес около нея", заяви Пулев пред bTV.

Скандално ново разкритие за "изтормозената" Джени Суши

Дженифър Равало, станала известна като Кралицата на голото суши, е заявила пред приятелка, че се е забавлявала по време на партито след победата ...

"Много говорихме. Аз обясних надълго и нашироко какво се е случило. Тя в някои моменти не отговаряше на въпросите, защото нейната адвокатка така ѝ каза. Един човек, ако казва истината, защо да не отговори? А когато криеш нещо, естествено не отговаряш", допълни Кубрат.

Той заяви, че наказанието, което му наложи Атлетическата комисия на Калифорния, обърква плановете в кариерата му. "Имахме план да играя на 15 юли в Лас Вегас, на същата галавечер с Тайсън Фюри, но това няма да може да се осъществи. На 22 юли трябва да има още едно изслушване и да се види докъде съм стигнал с програмата", каза още боксьорът. А от какво се оплака Суши по негов адрес вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!