Кобрата: Обмислям да подам иск срещу Суши, пари досега не са искали


Кобрата: Обмислям да подам иск срещу Суши, пари досега не са искали
Снимка: Sportlive/Тодор Маргаритов

3388 0

Българската звезда в бокса тежка категория - Кубрат Пулев, сподели, че обмисля да заведе иск срещу репортерката Джени Суши, нежеланата целувка с която му коства забрана от 6 месеца да се бие в САЩ. Той разкри, че към този момент американката и адвокатката ѝ Глория Олред не са предявявали финансови искове към него.

"Не са предявявали никакви искове. Много хора ме съветват аз да заведа иск срещу нея. Ще видим. Не смятам, че ще се стигне до по-нататъшни съдилища. Смятам, че те са интелигентни хора и видяха, че истината възтържествува. Може би тя ще си остане с лайковете и краткия интерес около нея", заяви Пулев пред bTV.

"Много говорихме. Аз обясних надълго и нашироко какво се е случило. Тя в някои моменти не отговаряше на въпросите, защото нейната адвокатка така ѝ каза. Един човек, ако казва истината, защо да не отговори? А когато криеш нещо, естествено не отговаряш", допълни Кубрат.

Той заяви, че наказанието, което му наложи Атлетическата комисия на Калифорния, обърква плановете в кариерата му. "Имахме план да играя на 15 юли в Лас Вегас, на същата галавечер с Тайсън Фюри, но това няма да може да се осъществи. На 22 юли трябва да има още едно изслушване и да се види докъде съм стигнал с програмата", каза още боксьорът. А от какво се оплака Суши по негов адрес вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички