Кубрат Пулев призна вината си, а Джени Суши обяви: Просто исках извинение


Кубрат Пулев призна вината си, а Джени Суши обяви: Просто исках извинение
Снимка: Getty Images/Gulliver

12633 0

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев получи сравнително поносимо наказание за обвинението в сексуален тормоз, повдигнато от Джени Суши. Както е известно, боксьорът целуна репортерката по устата, а след това лицензът му беше отнет. След изслушването на двете страни, Калифорнийската атлетическа комисия остави Пулев без лиценз на територията на САЩ и му постанови да посети и звърши курс срещу сексуално насилие (повече подробности тук).

Самият Пулев беше смирен по време на изслушването, като заяви, че разбира напълно вината си и се разкайва за действията си.

"Действията ми бяха грешни. Разбирам, че направих сериозна грешка. Не просто защото беше заснето на камера, а защото давам лош пример за това как един атлет трябва да се държи по време на публични изяви", коментира Пулев.

"Всичко, което исках, беше извинение, което така и не получих до сега" беше единият коментар на Джени Сушу, а Кобрата отговори дипломатично.

"Досега не я бях виждал на живо, затова чак днес имах възможността да ѝ се извиня. Исках да се извиня лично, а не по телефона", отговори Пулев. Какво е цялото наказание, което беше наложено на Пулев, вижте тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички