Джени Суши: Всичко, което правеше Кубрат, е да ме представи като к*рва


Джени Суши: Всичко, което правеше Кубрат, е да ме представи като к*рва

9182 0

Тежки думи сподели репортерката Джени Суши относно Кубрат Пулев и поведението му в дните след скандалната целувка между двамата, която се прочу в цял свят и заради която Кобрата остава с отнет боксов лиценз в САЩ.

По време на изслушването Равало, както е фамилията на "царицата на голото суши", сподели, че в нито един момент Кубрат не се е свързал с нея, за да се извини. В същото време разкри, че постоянно е получавала съобщения от лагера на българина, включително от неговия брат Тервел и приятелката му Андреа, че разполагат с още видеа, които не се притесняват да публикуват, за да изчистят името на българския боксьор.

"Всичко, което той направи от въпросния момент, е да ме представи като к*рва. Той каза толкова много неща, за които до момента не обелих и дума. Но всичко, което той казва, е лъжа. Това, което исках, беше извинение - такова получих чак сега", отсече репортерката пред Атлетическата комисия на Калифорния.

Междувременно адвокатът на Равало - Глория Олред, беше категорична, че приятелство между Пулев и Суши не е имало, а видеото как репортерката танцува в скута на приятел на Пулев няма отношение към случилото се между Джени и боксьора. Какво в крайна сметка е наказанието на Кубрат Пулев четете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Ангел на седмицата


"Първо спасете сина ми": Бившият кечист Шад Гаспард се удави в САЩ

Известният американски кечист Шад Гаспард се е удавил в Калифорния. Смъртта му бе официално потвърдена от...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама