Джени Суши: Всичко, което правеше Кубрат, е да ме представи като к*рва

Тежки думи сподели репортерката Джени Суши относно Кубрат Пулев и поведението му в дните след скандалната целувка между двамата, която се прочу в цял свят и заради която Кобрата остава с отнет боксов лиценз в САЩ.

По време на изслушването Равало, както е фамилията на "царицата на голото суши", сподели, че в нито един момент Кубрат не се е свързал с нея, за да се извини. В същото време разкри, че постоянно е получавала съобщения от лагера на българина, включително от неговия брат Тервел и приятелката му Андреа, че разполагат с още видеа, които не се притесняват да публикуват, за да изчистят името на българския боксьор.

Кубрат Пулев преди изслушването: Моята теза е истината

Боксьор №1 на България Кубрат Пулев говори преди изслушването си в САЩ за сексуално посегателство срещу Джени Суши и молбата на Богдан Дину двубо...

"Всичко, което той направи от въпросния момент, е да ме представи като к*рва. Той каза толкова много неща, за които до момента не обелих и дума. Но всичко, което той казва, е лъжа. Това, което исках, беше извинение - такова получих чак сега", отсече репортерката пред Атлетическата комисия на Калифорния.

Междувременно адвокатът на Равало - Глория Олред, беше категорична, че приятелство между Пулев и Суши не е имало, а видеото как репортерката танцува в скута на приятел на Пулев няма отношение към случилото се между Джени и боксьора. Какво в крайна сметка е наказанието на Кубрат Пулев четете в този материал.

Още по темата

Please select answer!