Кобрата: Не нокаутирах Фюри, но го малтретирах


Кобрата: Не нокаутирах Фюри, но го малтретирах
Снимка: БГНЕС

8987 0

Българският боксьор Кубрат Пулев иронизира съперника си в снощния голям мач в "Арена Армеец" - Хюи Фюри. Той посочи, че, макар да не е успял да нокаутира съперника, е успял да го "малтретира".

"Фюри беше физически подготвен, но не успях да го нокаутирам, но го малтретирах през цялото врем. Успях обаче да го изморя. Те избраха по-малките ръкавици, през цялото време недоволстваха за някакви билети. Осигурихме им пълен сектор във ВИП зоната, осигурихме им какво ли не. През цялото време бяхме много коректни, докато от тяхна страна не получихме подобно отношение", заяви Пулев след победата, която отново го направи официален претендент за световната титла на IBF.

КУБРАТ ПУЛЕВ ОБЯСНИ ПРЕД SPORTLIVE НА КАКВО СЕ ДЪЛЖИ ФИЗИЧЕСКАТА МУ ТРАНСФОРМАЦИЯ

"Аз оставам критичен към себе си и можех да съм много по-подготвен за Фюри. Той физически беше много добре подготвен, поне така изглеждаше, но се видя, че физически той просто издъхна. И аз не го нокаутирах, но го малтретирах. Това е самата истина. И сега му е много тежко. Въпреки че играхме по техните правила", каза още 37-годишният софиянец.

ВИЖТЕ СНИМКИ НА КУБРАТ ПУЛЕВ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ

Както е известно, боят премина през всичките 12 рунда, като в крайна сметка Пулев спечели с единодушно съдийско решение. В мача българинът показа, че е подобрил много от компонентите в играта си, като от решаващо значение беше подобрената му физика.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички