Британският "Telegraph": Кубрат Пулев е национален герой в България


Британският "Telegraph": Кубрат Пулев е национален герой в България
Снимка: БГНЕС

6538 0

Боксьорът Кубрат Пулев е смятан в родината си за национален герой. Това написа британското издание telegraph.co.uk в репортажа си за мача между българина и британския боец Хюи Фюри. Изданието отбелязва, че братовчедът на Тайсън Фюри е получил лоша аркада над лявото око във втори рунд от "солидната лява ръка" на Пулев. То отбелязва още, че освен със силната атака в осми рунд и няколко добри моменти в по-ранните рундове, Фюри не е могъл да затрудни с нищо противника си в София.

ВИЖТЕ СНИМКИ НА КУБРАТ ПУЛЕВ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ

На подобно мнение са и от "Daily Mail", които пишат, че Пулев е "възстановил кариерата си по впечатляващ начин" след загубата от Владимир Кличко през 2014 година. Тя се явява и единствената в кариерата на 37-годишния ни боксьор като професионалист.

"Daily Mail" пише, че британският съперник на Кобрата не е успял да се утвърди в двубоя, въпреки че е разтърсил Пулев със силно дясно кроше в осмия рунд. Защо Пулев очаква да му е по-лесно срещу Антъни Джошуа - четете тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички