Кубрат Пулев в атака: Следващият му мач трябва да е за световната титла


Кубрат Пулев в атака: Следващият му мач трябва да е за световната титла
Снимка: Оф. сайт на Кубрат Пулев

15415 0

След като правата на Кубрат Пулев да се боксира в Калифорния бяха възстановени, боксьорът ни се е прицелил в световната титла на IBF - федерацията, чийто претедент №1 е именно българинът. В момента коланът се държи от шокиралия света на бокса Анди Руис, който нокаутира Антъни Джошуа в началото на юни.

"Кубрат тренира здраво през последните няколко месеца. Той е претендент №1 за колана на IBf и сега е времето да поискаме да се проведе задължителната защита срещу настоящия шампион", сподели Гоцев, цитиран от ESPN.

Интересен факт че, че Руис има задължителна клауза за реванш срещу Джошуа, но двубоят между двамата още не е обявен официално, а мениджърите на Кобрата ще използват това, за да се опитат да уредят среща срещу мексиканеца.

"Ще се срещнем с Боб Аръм през следващата седмица, за да дискутираме какво да предприемем като следваща снимка. Може би ще е именно атака на титлата. Има вариант и за двубой срещу Тайсън Фюри", допълни Гоцев пред американската медия.

Междувременно беше разкрита самоличността на предполагаемата нова приятелка на Кубрат Пулев (вижте снимка в тази статия).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички