Кубрат Пулев в атака: Следващият му мач трябва да е за световната титла

След като правата на Кубрат Пулев да се боксира в Калифорния бяха възстановени, боксьорът ни се е прицелил в световната титла на IBF - федерацията, чийто претедент №1 е именно българинът. В момента коланът се държи от шокиралия света на бокса Анди Руис, който нокаутира Антъни Джошуа в началото на юни.

"Кубрат тренира здраво през последните няколко месеца. Той е претендент №1 за колана на IBf и сега е времето да поискаме да се проведе задължителната защита срещу настоящия шампион", сподели Гоцев, цитиран от ESPN.

От щаба на Джошуа заплашиха със съд Анди Руис

Промоутърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, заплаши със съд Анди Руис, ако не се съгласи на поставени условия за реванша между двамата боксьори.&nbs...

Интересен факт че, че Руис има задължителна клауза за реванш срещу Джошуа, но двубоят между двамата още не е обявен официално, а мениджърите на Кобрата ще използват това, за да се опитат да уредят среща срещу мексиканеца.

"Ще се срещнем с Боб Аръм през следващата седмица, за да дискутираме какво да предприемем като следваща снимка. Може би ще е именно атака на титлата. Има вариант и за двубой срещу Тайсън Фюри", допълни Гоцев пред американската медия.

Междувременно беше разкрита самоличността на предполагаемата нова приятелка на Кубрат Пулев (вижте снимка в тази статия).

Още по темата

Please select answer!