Кобрата: Дину не е лек съперник, но аз съм друга класа


Кобрата: Дину не е лек съперник, но аз съм друга класа
Снимка: БГНЕС

2464 0

Българската звезда в бокса тежка категория - Кубрат Пулев, разкри, че се чувства щастлив в САЩ, където му предстои да проведе първия си мач за 2019 година. Той сподели, че не се притеснява от съперника си - румънеца Богдан Дину, тъй като е друга класа спрямо него. "Опонентът ми не е лек, мисля, че има 18 битки и само една загуба. Силен и опасен е, но аз съм различно "ниво" (бел. ред. казва го на български), различна класа. Ще бъде един интересен мач и важното е винаги да сме щастливи", коментира Кобрата пред "NBS".

Пулев посочи, че е много доволен от спаринг-партньора си в Лас Вегас. "Имам много добър спаринг-партньор тук, казва се Рафаел Зумбано-Лав, всеки ден е тук. Има хора, които казват, че ще са тук да се боксираме, но не идват. Затова много обичам Зумбано, защото той винаги е с мен", посочи българинът.

И РУМЪНСКИ ГИГАНТ ИЗНУДВА КОБРАТА ЗА ПАРИ

"Това е първият ми професионален мач в САЩ, но преди седем години съм имал мач в Чикаго като аматьор. Чувствам се много добре. Лас Вегас е много красив и интересен град, много ми харесва, защото има толкова много хора, интернационален е, тренировъчният ми лагер е тук, има една от най-добрите зали. Всичко ми харесва тук, но нямам много време, защото всеки ден тренирам, по няколко пъти на ден при това. Само някои съботи почивам, но тогава излизам само с приятели или брат ми да попазаруваме, да похапнем навън", разказа Кубрат.

"Любимата ми храна е месо, салата, тук има много хубава храна и ми харесва. Не ям много пица, защото не е добра за мен, но тук има страхотни места за ядене. Най-важното е да си щастлив, мен боксът ме прави щастлив", разказа още Пулев. Вижте тук кога и къде е мачът на родната звезда. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички