Фюри: Още утре съм готов да се боксирам с Пулев, по-добър съм от него


Фюри: Още утре съм готов да се боксирам с Пулев, по-добър съм от него
Снимка: БГНЕС

2222 0

Британецът Хюи Фюри няма проблем отново да се изправи срещу Кубрат Пулев за мач-реванш. Това призна самият той в интервю пред местен сайт, като подчерта, че е готов да се боксира с Кобрата в най-скоро време.

"Имах малшанс срещу Пулев заради аркадата, която получих, но всичко се случва по причина. За щастие още съм млад и всичко е поправимо. Работя и тренирам, за да изчистим грешките, които съм допуснал. Всичко вървеше страхотно месец преди мача с Пулев, когато получих аркада, която така и не зарасна. Всичко се промени заради тази аркада", заяви Фюри.

"Вярвам, че съм по-добър от Пулев, но нямаше как да покажа най-доброто от себе си, защото, вместо да следвам плана, трябваше да атакувам като маниак заради аркадата и той се възползва. В мен настъпи паника, не подходих внимателно, а просто бях притеснен, че може да прекратят мача заради раната", добави още британецът.

"Това със сигурност оказа влияние върху резултата. Готов съм да се изправя отново срещу него. Нямам проблеми нито с Пулев, нито с когото и да е от топбоксьорите. Само кажете и още утре излизам на ринга", завърши Фюри.

Междувременно Кубрат Пулев посочи в кое дава лош пример (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички