Кубрат Пулев за предишния си двубой с Дину: Помня, че бих един румънец


Кубрат Пулев за предишния си двубой с Дину: Помня, че бих един румънец
Снимка: БГНЕС

2604 0

Най-добрият български боксьор в тежка категория Кубрат Пулев говори навръх Националния ни празник и сподели и как ние българите можем да изградим едно по-светло бъдеще - с единство и вяра.

"Вярвам, че всяко едно нещо може да се постигне. Няма невъзможни неща, колкото и да е клиширано. Моето мото е "Няма начин да няма начин". Смятам, че хората, ако не се опитват да се отърват леко, защото леко няма, а останат и се борят за България, няма как, не може да не може. Вярата е в самите нас. Когато човек повярва - това е първата крачка, заяви той пред bTV. 

Кобрата изрази увереност, че отново ще победи румънеца Богдан Дину, с когото са се боксирали и преди в официален мач при аматьорите: "Помня, че бих един румънец. Бих го хубаво и ми беше много удобен тогава. Бях много по-бърз от него и го разкъртих, тези груби думи мога да употребя. Помня, че го бих, но не помня точно кой беше. Сега, по статистиката, е той. Надявам се и вярвам, че ще го бия. Вярвам, че съм по-добър. Трябва да го бия, като знам, че и ще има голяма българска публика в Лос Анджелис, която ще ме подкрепя. Не мога да ги изложа. Ще направя необходимото, за да мога да направя хората щастливи в този момент".

"Просто вярвам в българина. Би ме направило щастлив в България да живеем по-добре, защото на мен, не знам на другите как им е, но на мен ми е мъка за хората", завърши най-добрият ни боксьор, който е претендент за световната титла в тежката категория.

Според слуховете има вариант Кобрата да се изправи срещу Антъни Джошуа за световната титла още през тази година. Подробности вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички