Кличко няма търпение за Фюри-Уайлдър, разкри от кой боксьор е впечатлен


Кличко няма търпение за Фюри-Уайлдър, разкри от кой боксьор е впечатлен
Снимка: Gulliver/GettyImages

5480 0

Владимир Кличко предупреди световния шампион Антъни Джошуа, че трайният успех е изключително трудна задача. Джошуа нокаутира Кличко през 2017 г., а след това украинецът се оттегли от бокса, но винаги е казвал, че е фен на AJ. 

"Ще видим колко голямо е желанието на Джошуа да остане на върха. Лесно е да имаш успех за кратък период от време, но да го задържиш за дълго време е трудна задача. Фен съм на Джошуа и ми се струва, че поради спортните му качества и възраст, той ще притежава коланите много дълго време", заяви Кличко.

"Що се отнася до Дионтей Уайлдър, той e голям нокаутьор. Той има много бързи ръце. От друга страна той ще срещне изключително неудобен противник в лицето на Тайсън Фюри. Това ще бъде много интересно и очаквам с нетърпение тази битка", допълни още бившият шампион. Срещата между Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри ще се проведе на 1 декември в Лос Анджелис.

ВИДЕО: Фюри и Уайлдър пак си скочиха, едвам ги разтърваха

Освен това Кличко разкри и от кой друг бокьор е силно впечатлен. Подобно мнение наскоро сподели и Джошуа. "Силно съм впечатлен от уменията на Олександър Усик. Той освен това е и много млад. За изключително кратко време Олександър стана абсолютен шампион в полутежка категория.

Всъщност ние проведохме спаринг преди три седмици. Той има чудесна техника. Беше ми много трудно, въпреки че все още съм във форма. Мисля, че той има шанс при най-тежките. Ще му отнеме известно време, за да се пренастрой. Това е като при прехода от аматьорския в професионалния бокс. Всичко е бокс, но техниката в полутежка и тежка категория е различна", заяви Кличко.

Вече е потвърдено, че победителят от Фюри-Уайлдър ще играе срещу Джошуа. Вижте какво съобщиха от WBC.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички