Кличко готви ударно завръщане на ринга, вижте срещу кого

Един от най-знаменитите и успешни боксьори в тежка категория - Владимир Кличко, може да се завърне на ринга. Информацията сподели един от най-уважаваните британски журналисти, пишещи за бокс - Стив Бънс.

Бившият световен шампион в категорията може да сложи отново ръкавиците, за да се бие срещу Дилиън Уайт на стадион "Уембли" през април, гласи информацията.

Владимир Кличко обмисля завръщане, смята промоутърът на Джошуа

Бившият световен шампион в тежката категория на бокса Владимир Кличко иска отново да се качи на ринга. Това разкри промоутърът Еди Хърн пред брит...

"Все повече ми се струва, че Джошуа ще се бие срещу Милър в САЩ. Тогава или априлската дата на "Уембли" ще бъде отложена, или там ще се проведе не по-малко грандиозно събитие. Не зная може ли да се говори за това, но взех често да го чувам. Владимир Кличко ще се завърне и ще излезе на ринга. Все по-често чувам, че ще излезе срещу голям британски боксьор в тежка категория. Не, това не е Джошуа или Фюри, а Дилиън Уайт", заяви Бънс.

КЛИЧКО ЗА ФЮРИ: НЕ МОГА ДА УВАЖАВАМ ЕДИН ХОМОФОБ И РАСИСТ!

Последният път, когато Кличко бе на ринга, бе през април 2017 година. Тогава той бе победен на "Уембли" с нокаут в 11-ия рунд от Антъни Джошуа.

Самият Джошуа наскоро допусна, че украинецът може да се завърне на ринга. Подробности четете в този материал

 

Още по темата

Please select answer!