Джошуа допуска, че Кличко ще се върне в бокса и ще се бие с него

Ако всичко върви добре, следващата година носителят на титлите на WBA и IBF в тежка категория Антъни Джошуа ще проведе мач за обединение на всички титли срещу американеца Дионтей Уайлдър, който притежава титлата на WBC.

Британецът обяви, че с този бой кариерата му няма да свърши и в бъдеще ще има още много предизвикателства пред него, които ще определят мястото му в историята.

На вашето вниманите: Боксьорът, който ще прекъсне серията на Атнъни Джошуа

Няма съмнения около това, че световният шампион по бокс в тежка категория Антъни Джошуа е най-добрият в момента. Това той доказа с успеха си над ...

Интересното е, че Джошуа допуска, че в бъдеще може да се изправи срещу легендата Владимир Кличко, който се пенсионира след загуба именно от него.

"Победата над Уайлдър ще стане черешката на тортата, но това не означава, че ще остана без предизвикателства. Защото няма да станеш истински велик, докато не завършиш кариерата си. Само тогава ще бъдеш оценен. Хората винаги ще идват да се бият с теб, и, ако ти си крал в своя спорт, трябва да излизаш и да защитаваш своя трон", коментира британецът, цитиран от vringe.com.

"Докато не завърша кариерата си, не мога да се нарека крал. Трябва да продължа, отново и отново да доказвам, че съм най-добрият, който и да излезе срещу мен: Уайлдър, Фюри или, може би, Владимир, ако реши да се върне и се срещнем отново", добави боксовата звезда.

Още по темата

Please select answer!