Кличко: Вярвам в Джошуа, и аз съм падал от боксьори, от които не трябваше да губя


Кличко: Вярвам в Джошуа, и аз съм падал от боксьори, от които не трябваше да губя
Снимка: Getty Images/Guliver

2697 0

Бившият хегемон в бокса в тежка категория Владимир Кличко вярва в победата на Антъни Джошуа над Анди Руис в двубоя между двамата, който ще се състои на седми декември в Саудитска Арабия. Припомняме, че загуба от младия британец сложи края на славната кариера на украинеца.

"Нека ви припомня един момент. Да се върнем в 2004 година, когато се боксирах срещу Ламон Брюстър в Лас Вегас. През целия мач до петия рунд коментаторите говореха, че Кличко открито доминира, че е твърде добър. Но в пети рунд аз загубих, след което напълно ме отписаха от сметките", коментира Кличко, цитиран от "Business Insider".

"Никой не би повярвал, че коментаторите отписаха най-успешния боксьор в тежка категория в историята. Никой! Но си беше така, бях напълно отписан. Никой тогава не можеше да си представи, че този човек ще стане най-доминиращият шампион в тежка категория, побеждавайки 12 години", допълни легендата.

"Наистина вярвам в Антъни Джошуа, въпреки поражението му. Аз също съм губил от боксьори, от които не трябваше да губя. Вярвам, че Антъни е перфектният атлет, въпреки че сега не е шампион. Джошуа може да доминира в тежка категория, той има всички способности за това", завърши украинецът. Междувременно, Кличко е дал съвети на Джошуа преди мача с Руис. Вижте подробности в този материал. Следете Антъни Джошуа - Анди Руис НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички