Изненада! Саудитска Арабия може да приеме реванша между Анди Руис и Джошуа


Изненада! Саудитска Арабия може да приеме реванша между Анди Руис и Джошуа
Снимка: Getty Images/Guliver

1326 0

Реваншът между шампиона Анди Руис младши и Антъни Джошуа може да се проведе е Саудитска Арабия, информира Sky Sports.Това е поредната възможна дестинация за срещата, като именно това се явява най-големият проблем до този момент, тъй като двамата имат различни искания.

Двубоят помежду им за поясите на WBO, WBC и IBF в тежка категория по бокс все още няма обявена дата и място, като сред обсъжданите е отново „Медисън Скуеър Гардън" в Ню Йорк и „Кардиф Стейдиъм" в родината на Джошуа Великобритания. Очаква се двубоят да се проведе в края на годината.

Ако се случи, това няма да е първи голям боксов мач в Саудитска Арабия, но със сигурност ще е най-големият. През миналата година там се проведоха финалите на Световните боксови серии, на които Калъм Смит нокаутира Джордж Гроувс. Преди по-малко от месец пък на боксова галавечер в Джеда Амир Хан победи Били Диб, докато Хюи Фюри спечели срещу Самуел Питър.

Въпреки очаквания реванш, Кубрат Пулев се опитва да се уреди с мач за титлата до края на година (вижте подробности в тази статия).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички