Интервю вкара Кубрат Пулев в нови неприятности, грози го ново наказание (ВИДЕО)

Сагата с отнетия лиценз на Кубрат Пулев да се бие на територията на Калифорния е далеч от своя край. Причината за това може да се окажат коментарите на Боб Аръм, направени в интервю за IFL TV. Мениджърът на Кобрата разкри куп интересни подробности около появата на Джени Суши в живота на българина (подробности четете тук), а освен това нарече поведението ѝ "курвенско". И точно тези думи сега могат да попречат на Пулев да възобнови лиценза си.

Отново на пресконференция адвокат Глория Алред, който е определяна като истинска акула в дела от подобен вид, обвини Боб Аръм в непристойно поведение и настоя наказанието на Пулев да остане или да бъде окончателно отнет линценза му да се боксира.

Аръм: Суши се държа като гадже на Кубрат, поведението ѝ бе к**венско!

Промоутърът на Кубрат Пулев - легендарният Боб Аръм, най-накрая си каза в прав текст какво мисли за скандала с целунатата от българския боксьор р...

"Настоявам всеки член на комисията да изгледа интервюто на Боб Аръм преди изслушването на 22-и юли тази година. За мен е очевидно, че господин Пулев и господин Аръм не взимат насериозно обвиненията и курса за справяне със сексуалното тормоз, само и само да бъде прекратено неговото отстраняване. Те нямат никакво намерение да променят поведението си", каза в изявлението си адвокатът на Джени Суши. 

"Заради споменатото до момента госпожица Равало настоява Комисията да удължи наказанието на Кубрат Пулев и/или да отнеме окончателно лиценза му и да накаже Боб Аръм сериозно за думите, които изрече по адрес на госпожица Равало. Те показаха ясно неуважение към решението на Комисията.

В Испания си спомниха за "зловещия" момент между Кубрат Пулев и Джени Суши

Най-добрият български боксьор в тежка категория Кубрат Пулев и неговата целувка с репортеката Джени Суши няма да бъде лесно забравена и със сигур...

С уважение настоявам господин Аръм да се яви на 22-и юли на изслушването пред Комисията и госпожица Аръм да бъде изслушана за последствията от неуважителната атака срещу нейната личност", завърши Глория Алред. "Кралицата на голото Суши" Джени Равало пък нападна Пулев само преди броени дни (подробности вижте тук).

Ето и пълното видео от пресконференцията, провела тази нощ:

Още по темата

Please select answer!