Хюи Фюри: Ако не беше аркадата, не бях далеч от победата


Хюи Фюри: Ако не беше аркадата, не бях далеч от победата
Снимка: БГНЕС

53051 0

Съперникът на Кубрат Пулев в голямата битка снощи - Хюи Фюри, показа малко арогантност в опита си да обясни своята загуба срещу българина. Британецът посочи отворилата се аркада над окото му още във втория рунд като основната причина да не спечели в София.

"Това не беше моята нощ - аркадата, която претърпях преди няколко седмици, се отвори и това се отрази на представянето ми. Въпреки това, аз дадох всички от себе си, издържах всичките 12 рунда и не бях далеч от това да спечеля", заяви Фюри, цитиран от "Mirror".

КОБРАТА: НЕ НОКАУТИРАХ ФЮРИ, НО ГО МАЛТРЕТИРАХ

КОБРАТА: НЕ НОКАУТИРАХ ФЮРИ, НО ГО МАЛТРЕТИРАХ

"Беше голямо предизвикателство към феновете ми да пътуват по този начин и искам да им благодаря, че показаха толкова силно подкрепата си", допълни 24-годишният боксьор.

ЗАЩО В АНГЛИЯ ТОЧАТ ЛИГИ ПО АНДРЕА "ПУЛЕВА"? ГАЛЕРИЯ

Неговият баща и треньор Питър Фюри също посочи отворилата се аркада като основна причина за неуспеха. Той заяви, че след втория рунд синът му е играл полуослепен. Както е известно, Пулев се наложи над по-младия си съперник с единодушно съдийско решение.

ВИЖТЕ СНИМКИ НА КУБРАТ ПУЛЕВ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ

Така той ще има правото да излезе в битка за световната титла на IBF срещу британската звезда Антъни Джошуа. Кога ще бъде мачът - четете тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички