Хърн отписа Уайлдър за следващ съперник на Джошуа, ето кой е фаворит


Хърн отписа Уайлдър за следващ съперник на Джошуа, ето кой е фаворит
Снимка: Guliver/GettyImages

3783 0

Промоутърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, вече категорично е отхвърлил възможността за бой между AJ и Дионтей Уайлдър. Именно тази битка се очаква от всички боксови фенове по света, но явно ще трябва да се почака още. Според Хърн екипът на Уайлдър се "прави на труднодостъпен" и не са отговорили на нито един от шестте изпратени имейла.

Хърн твърди, че Джошуа е готов да се бие с всеки един от големите боксьори. Той не разбира защо Фюри не иска да се бие с Джошуа при оферта 60:40 за разделяне на парите, като именно това ще получи и от реванша си с Уайлдър, който ще се играе в идните месеци. 

Именно реваншът между Уайлдър и Фюри определя Дилиън Уайт и американския Джарел Милър като фаворитите за следващ съперник на Джошуа. Според информацията, ако има битка с Милър, тя ще се състои в "Медисън Скуеър Гардън", а не на "Уембли", който обаче вече е резервиран за 13 април, а от лагера на Джошуа настояват за там. Заради това условие букмейрите са направили Уайт в основния фаворит. Още този уикенда Хърн трябва официално да обяви името на следващия противник на Джошуа.

А какво иска световният шампион и срещу кого иска да се изправи - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички