Фюри за реванша с Уайлдър: Това ще е най-голямата битка в бокса


Фюри за реванша с Уайлдър: Това ще е най-голямата битка в бокса
Снимка: Getty Images/Guliver

3029 0

Бившият световен шампион Тайсън Фюри бе изключително доволен от постигнатата победа срещу Том Шварц. Бритенцът стигна доста лесно до успеха, след като двубоят бе прекратен още във втори рунд след технически нокаут.

"Дойдох тук и направих шоу. Надявам се всички в Лас Вегас да се наслаждавали, както аз го направих. Исках да покажа няколко неща на американската публика и да се представя, както трябва. И тази нощ показах малко скорост, малко боксови умения и най-важното как се приключва един двубой", заяви Фюри, след което се обърна към Дионтей Уайлдър. Двамата завършиха наравно през декември и всички фенове на бокса очакват реванша помежду им.

"За следващия ми бой, Боб Аръм ще каже - 21 септември или 5 октомври. И след това, следващата година ще сваля Уайлдър. Този бой ще е факт. Това ще е най-голямата битка в бокса, не виждам друг такъв бой. Ще видите два непобедени шампиона - линеен и на WBC, които са в разцвета на силите си.

Няма друг по-голям бой, тежката категория в бокса отново е на върха си. Имаше три коня, които се надбягваха, но вече останаха само два. А той няма получи 50% от Тайсън Фюри, ще получи активен Фюри, който няма да спре да се бори".

А защо Фюри предпочита да се бие в Америка, а не в Англия - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички