Фюри: В Англия са по-резервирани, роден съм да се бия в САЩ


Фюри: В Англия са по-резервирани, роден съм да се бия в САЩ
Снимка: Guliver/GettyImages

2067 0

Британската звезда в бокса тежка категория - Тайсън Фюри, разкри, че се чувства по-оценен, когато се бие в САЩ. Рано тази сутрин българско време той победи непобеждавания до момента Том Шварц, нанасяйки му технически нокаут във втория рунд. Това бе вторият мач на британеца на американска земя.

"Да се биеш в САЩ е много различно, но аз съм роден да го направя. Роден съм да се бия в САЩ. Британците са много резервирани. Един уверен, дръзко говорещ човек като мен, трябва да дойде в Америка, за да бъде оценен. Винаги съм искал да бъда тук като боксьор. Сега, когато подписах с голяма американска телевизия, настъпи моето време да се представя страхотно", коментира Фюри, цитиран от news.com.au.

Той разкри още как проблемите му с депресията, за които говори открито, помагат на хиляди хора по света да се борят със собствените си трудности от този род.

"Хората вече не ми говорят за бокс. Те постоянно ми говорят за психичното здраве, защото хората страдат. Те смятат, че е добре да ме приближат и да говорим за това. Получавам милиони съобщения от цял свят, хората постоянно говорят за моя проблем. Станах посланик на психичното здраве в спорта", поясни боксьорът. А кога ще е следващият му мач в Америка вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички