Кубрат Пулев за Фюри: Готов съм да се бия с него, но преди това искам титлата на IBF


Кубрат Пулев за Фюри: Готов съм да се бия с него, но преди това искам титлата на IBF
Снимка: БГНЕС

8504 0

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев беше в "MGM Arena" в Лас Вегас, за да гледа битката на Тайсън Фюри срещу Том Шварц, която завърши неочаквано бързо след зашеметяваща серия на британеца. За разлика от феновете на бокса обаче, Кобрата не беше особено впечатлен от постигнатото от страна на линейния шампион в столицата на хазарта.

"Опонентът му не беше добър, нищо специално. Аз съм готов да се кача на ринга срещу него. Той ще се бие отново през септември, така че защо да не се изправя срещу Фюри", сподели след срещата Кубрат Пулев в интервю за "Behind The Gloves".

В същото време обаче българинът беше категоричен, че пред себе си има друга скорошна цел - да се изправи срещу Анди Руис в опит да отнеме колана на световен шампион на IBF.

"Аз съм претендент №1 на IBF и сега първо трябва да се пробват за колана, който сега е в Анди Руис. След това можем да направим тази битка с Тайсън Фюри. Готов съм по всяко време да се бия с него", отсече Пулев. Труден е обаче пътят му към двубой за титлата на Международната боксова федерация, тъй като от IBF пренебрегнаха Пулев за задължителната защита на колана (подробности четете в този материал).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички