Фюри за реванша: Този път не съм прекалявал с алкохола, ще нокаутирам Уайлдър


Фюри за реванша: Този път не съм прекалявал с алкохола, ще нокаутирам Уайлдър
Снимка: Guliver/GettyImages

10603 0

Британският боксьор Тайсън Фюри не изневери на стила си и направи нова култова реплика в световния бокс. "Циганският крал" коментира дългоочаквания реванш срещу Дионтей Уайлдър, който бе официално потвърден по-рано днес.

Както е известно, двамата боксьори проведоха един от най-зрелищните мачове в тежка категория на 1 декември миналата година, когато феновете по целия свят станаха свидетели на няколко обрата в мача, още няколко нокдауна, а в крайна сметка оценките на съдиите отсъдиха равенство между двамата. Мнозина анализатори обаче определиха равенството като спорен и несправедлив резултат за британеца, който е заслужавал победата на американска земя.

Фюри в свой стил заяви, че ще е далеч по-подготвен за реванша, отколкото бе в първия мач: "Този път няма да се боксирам след пауза от 3 години. Този път не съм прекалявал с алкохола. И този път ще го нокаутирам."

Междувременно Дионтей Уайлдър заяви, че напрежението върху Антъни Джошуа го е "паникьосало". Какво още каза Уайлдър по адрес на доскорошния световен шампион - четете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички