Уайлдър: Всичкото това напрежение се отрази на Джошуа, той беше паникьосан


Уайлдър: Всичкото това напрежение се отрази на Джошуа, той беше паникьосан
Снимка: Getty Images/Guliver

10295 0

Коментарите по адрес на загубата на Антъни Джошуа от Анди Руис-младши продължават да бъдат една от големите теми в бокса. AJ претърпя изключително изненадващо поражение, което доведе и до загуба и на четирите му пояса в тежка категория.

Големият му съперник на ринга, въпреки че още не са се срещали, Дионтей Уайлдър пък коментира за пореден път случилото се, като заяви, че британецът е бил паникьосан още преди срещата с мексиканския боксьор.

"Джошуа бе притеснен заради две неща. Първо защото за първи път идва в САЩ и второ заради това, което аз направих с Доминик Бризийл - победа с нокаут в първия рунд. Всичките тези неща се отразяват и това е нормално. Всеки иска да се представи на ниво, да победи. Разбира се, че в спорта никой не иска да губи. Всеки иска да постигне величие, но когато се говори толкова много за нокдаун в спаринги, това няма как да не ти се отрази. Напрежението расте и то много. Видя се на камерите, че още в съблекалнята Джошуа бе паникьосан. Разбирам го напълно, той просто беше замръзнал. Ще видим обаче дали ще може да се възстанови за втората среща", сподели Уайлдър.

По-рано тази година Уайлдър даде и своята прогноза за предстоящия реванш между Джошуа и Руис. Повече по темата - тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички