Фюри с жесток удар по Джошуа: Страх го е и отказа 80 млн. долара за бой с Уайлдър


Фюри с жесток удар по Джошуа: Страх го е и отказа 80 млн. долара за бой с Уайлдър
Снимка: Getty Images/Guliver

9121 0

Бившият световен шампион в тежка категория Тайсън Фюри направи много любопитни разкрития за Антъни Джошуа и как е отказал да се изправи срещу Сионтей Уалйдър. Обединителен мач между настоящите шампиони Джошуа и Уайлдър е голямата мечта на боксовите фенове, но от двата лагера не успяват да постигнат споразумение.

"Знам някои много точни детайли по темата. Екипът на Уайлдър е предложил 80 милиона долара на екипа на Джошуа за сделка с два мача. 50 милиона долара за първия и 30 милиона долара за реванш, ако Джошуа загуби. И те са отказали. Моят адвокат Робърт Дейвис е видял доказателство за средствата от Ал Хеймън. Така че Еди Хърн и неговите приятелчета могат да говорят каквото си искат, но аз знам истината. Защото доказателството за средствата е видяно", заяви Фюри, който на 1 декември ще се бие точно срещу Уайлдър и ако победи може да се стигне евентуално и до бой със световния шампион.

"Антъни Джошуа е олимпийски златен медалист и е огромна звезда във Великобритания. Разпродава стадиони. 70 хиляди, 90 хиляди. Огромна звезда. Така че защо би искал да го победи някой, когото никой не е чувал?Поеха риска в мача с Кличко. Замалко да не се отплати.

Измъкнаха се, но се справи, феърплей затова. Показа шампионско сърце, за да се върне и да нокаутира Кличко. Но оттогава изобщо не са надградили. Биха се с Джоузеф Паркър и той не нокаутира Джоузеф Паркър. Дори не нарани Джоузеф Паркър. Би се с Карлос Такам, беше му трудно с него. Така че просто поддържат паричния влак да върви. И не ги виня, защото в крайна сметка това е бизнес", допълни още "Циганския крал".  

Тайсън не подмина и боя на братовчед му срещу Кубрат Пулев, ето какво му написа след загубата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички