Фюри подразни Кобрата с коментар за българските фенове на бокса


Фюри подразни Кобрата с коментар за българските фенове на бокса
Снимка: БГНЕС

2981 0

Следващият съперник на Кубрат Пулев - Хюи Фюри, използва днешната пресконференция на двамата боксьори за сблъсъка помежду им след по-малко от два месеца, за да се опита да го разконцентрира рано-рано. Словесната престрелка между боксьорите вече започна, а пръв удар отправи братовчеда на Тайсън.

Той беше попитан за визитата си в България и за изненада на всички се оказа, че Фюри е идвал в България и дори каза на Кобрата, че има повече фенове от него в неговата родина.

"Идвал съм в България и преди, още преди 14 години. Сигурен съм, че имам фенове тук, може би имам повече и от Кубрат Пулев. Бях в България, защото имаме семейни приятели тук, и си изкарах много добе, въпреки че беше преди доста време. Винаги съм се чувствал добре тук и са ме посрещали прекрасно", коментира младият боксьор.

Кобрата не му остана длъжен, като се опита да раздразни своя съперник със скромното му име в аматьорския бокс, намеквайки за липсата му на опит най-вече в техническо отношение. Фюри обаче се измъкна, отговаряйки че е печелил всичко в аматьорския бокс в Англия и не е видял причина да не се прехвърли в професионалния бокс.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички