Фюри обяви кога е следващият му мач и призна: Чакам Уайлдър, за да си взема колана най-накрая

Бившият световен шампион в тежката категория на бокса Тайсън Фюри постигна своята 28-а победа на професионалния ринг. Това се случи с нокаут срещу Том Шварц в Лас Вегас.

След края на срещата пък Фюри разкри кога ще бъде следващият му мач и заяви, че иска да вземе колана на WBC, който в момента е притежание на Дионтей Уайлдър. Припомняме, че двамата се боксираха през декември, когато не бе излъчен победител.

Като валяк: Тайсън Фюри прегази Том Шварц за по-малко от два рунда (ВИДЕО)

Бившият световен шампион в тежка категория Тайсън Фюри остава непобеден на ринга. Циганския крал спечели с технически нокаут срещу Том Шварц в Ла...

"Благодаря на Господ, че ми помогна за тази победа днес. Благодаря и на Америка за подкрепата. Най-важното за мен днес бе да се забавлявам, да свърша работата си и да го притисна с леви крошета. Завърнах се, готов съм, дайте ми всички съперници.

Надявам се всички днес в Лас Вегас да са се забавлявали така, както аз го направих тази вечер. Благодаря на "Top Rank", никога не съм виждал подобна агенция, страхотни сте.

КОЛКО ПАРИ СПЕЧЕЛИХА ФЮРИ И ШВАРЦ ЗА МАЧА СИ В ЛАС ВЕГАС?

21 септември или 5 октомври е датата за следващия ми мач. Ще направя още един подгряващ двубой, а след това искам среща с Дионтей Уайлдър и да си взема този колан най-накрая."

След края на интервюто пък Тайсън Фюри взе микрофона и изпя песента на "Aerosmith - I don`t want to miss a thing" на своята съпруга Парис Фюри.

Още по темата

Please select answer!