Тайсън Фюри с шокираща прогноза за сблъсъка Дионтей Уайлдър - Антъни Джошуа


Тайсън Фюри с шокираща прогноза за сблъсъка Дионтей Уайлдър - Антъни Джошуа
Снимка: Getty Images/Guliver

6813 0

Британският боксьор в тежка категория Тайсън Фюри обяви, че според него Дионтей Уайлдър ще нокауитира бързо Антъни Джошуа, когато двамата се срещнат на ринга. След около месец самият Фюри ще се бие срещу американеца в мач-реванш за титлата на WBC.

"Мисля, че Уайлдър ще нокаутира в два рунда и това не е критика към Джошуа. Мисля, че стилът и физиката на Джошуа са като по поръчка за качествата на Уайлдър", заяви британецът за TheMacLife.

Той също така сподели, че не е впечатлен от представянето на Джошуа в реванша срещу Анди Руис, в който сънародникът му си върна големите титли в тежка категория. "Не мисля, че беше страхотно представяне, за да сме честни", посочи той за един от големите си съперници в професионалния бокс

"При всяка стъпка той беше като Бамби на леда, цялата работа беше в наднорменото тегло на Руис, който отиде на мача с тегло от около 133 кг., или колкото тежеше там. Руис беше дебел като прасе. Няколкото милиона, които той получи, 7-те милиона, отидоха направо в стомаха му", допълни Фюри. А каква е прогнозата на Джошуа за мача Уайлдър - Фюри вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички