Еди Хърн обяви фаворит номер 1 за съперник на Джошуа на 1-ви юни


Еди Хърн обяви фаворит номер 1 за съперник на Джошуа на 1-ви юни
Снимка: Getty Images/Gulliver

2056 0

Промоутърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, заяви, че Луис Ортис е техен общ първи избор за съперник на 1 юни в "Медисън Скуеър Гардън", след като боят с Джарел Милър, планиран за тогава, пропадна. А това се случи, тъй като вчера стана ясно, че американецът е дал положителен допинг тест.

Сега щабът на британската звезда умува кой да е съперникът му в неговия първи мач на американска земя и е много вероятно това да бъде кубинецът. По думите на Хърн Дилиън Уайт също е проявил желание да се бие с Джошуа на тази дата, но промоутърът, въпреки че "приветства идеята на 100%, смята, че Уайт няма да успее да се подготви навреме.

"Обичам тази битка, обичам тази битка. Това е идеалният сценарий. Това е голяма битка. Познавам екипа му, говорил съм с тях. Усещанията ми обаче са, че той няма да е готов. Да, това е първият ни избор. Това бе първото име, което Джошуа ми даде миналата вечер", казва Хърн пред телевизия iFL.

Относно Кубрат Пулев като евентуален съперник на Джошуа мениджърът заяви: "Пулев също ни харесва. Знам обаче, че той има някои проблеми". А защо според "Boxing News 24" екипът на Пулев е отказал да се бие с британеца на тази дата вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички