Еди Хърн: След четвъртия нокдаун Джошуа не знаеше къде се намира

Промоутърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, коментира сензационната загуба на звездния си клиент от мексиканския боксьор Анди Руис. Както е известно, в хода на мача, станал дебютен за Джошуа в САЩ, Руис го прати няколко пъти в нокдаун, а впоследствие мачът завърши с технически нокаут за британеца. В резултат на това Руис се окичи с титлите му на IBF, IBO, WBA и WBO.

Както е известно, в ситуацията преди нокаута Джошуа бе запитан дали ще може да продължи в мача, на което той отговори с "да". Но реферът прецени, че това е невъзможно и присъди победата на родения в САЩ мексиканец. Хърн смята, че реакцията на неговия клиент е естествена, но не вярва, че той е искал да продължи да се бие след четвъртия нокдаун.

"Шкембето ускорява ударите ми, а "сникърс" ме развеселява" - историята на сензацията Анди Руис

Вчера сутринта българско време светът на бокса бе разтърсен от сензационната загуба на звездата Антъни Джошуа срещу Анди Руис. Тя бе първо пораже...

"Не мисля, че той знаеше къде се намира, заяви Хърн, цитиран от boxingscene.com. - Имам предвид, че е много лесно да кажеш "О, какво направи Грифин?". Той не знаеше къде се намира. Знаете ли, той изплю протектора си върху пода, за да се опита да спечели малко повече време или просто не знаеше къде се намира. Опита се да се изправи".

"Той обаче едва ли можеше да се изправи, затова гледаше рефера. Той не каза: "Не искам да продължа". Реферът каза: "Добре ли сте?". И той отвърна нещо като "Да, добре съм". Но битката беше приключила", допълни известният промоутър.

"Бих искал да кажа, че е било преждевременно спиране. Но в крайна сметка, когато реферът даде знак, Джошуа каза: "о, о, аз съм добре". Но той не се опита наистина да продължи. Той просто не знаеше къде се намира. Имам предвид, че третият рунд бе един от най-лудите, които някога съм виждал. И си помислих, още 20 секунди в този рунд, всичко приключва", допълни той. А какво сериозно предупреждение към Джошуа отправи Хърн вижте в този материал

Още по темата

Please select answer!