Еди Хърн: След четвъртия нокдаун Джошуа не знаеше къде се намира


Еди Хърн: След четвъртия нокдаун Джошуа не знаеше къде се намира
Снимка: Getty Images/Guliver

11265 0

Промоутърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, коментира сензационната загуба на звездния си клиент от мексиканския боксьор Анди Руис. Както е известно, в хода на мача, станал дебютен за Джошуа в САЩ, Руис го прати няколко пъти в нокдаун, а впоследствие мачът завърши с технически нокаут за британеца. В резултат на това Руис се окичи с титлите му на IBF, IBO, WBA и WBO.

Както е известно, в ситуацията преди нокаута Джошуа бе запитан дали ще може да продължи в мача, на което той отговори с "да". Но реферът прецени, че това е невъзможно и присъди победата на родения в САЩ мексиканец. Хърн смята, че реакцията на неговия клиент е естествена, но не вярва, че той е искал да продължи да се бие след четвъртия нокдаун.

"Не мисля, че той знаеше къде се намира, заяви Хърн, цитиран от boxingscene.com. - Имам предвид, че е много лесно да кажеш "О, какво направи Грифин?". Той не знаеше къде се намира. Знаете ли, той изплю протектора си върху пода, за да се опита да спечели малко повече време или просто не знаеше къде се намира. Опита се да се изправи".

"Той обаче едва ли можеше да се изправи, затова гледаше рефера. Той не каза: "Не искам да продължа". Реферът каза: "Добре ли сте?". И той отвърна нещо като "Да, добре съм". Но битката беше приключила", допълни известният промоутър.

"Бих искал да кажа, че е било преждевременно спиране. Но в крайна сметка, когато реферът даде знак, Джошуа каза: "о, о, аз съм добре". Но той не се опита наистина да продължи. Той просто не знаеше къде се намира. Имам предвид, че третият рунд бе един от най-лудите, които някога съм виждал. И си помислих, още 20 секунди в този рунд, всичко приключва", допълни той. А какво сериозно предупреждение към Джошуа отправи Хърн вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички