Джошуа: Кубрат е цар в България, но аз ще покажа, че съм Краля на бокса


Джошуа: Кубрат е цар в България, но аз ще покажа, че съм Краля на бокса
Снимка: Getty Images/Guliver

3967 0

Световният шампион на WBA, IBF и IBO Антъни Джошуа показа уважение към Кубрат Пулев 52 дни преди сблъсъка им за трите пояса в тежка категория. Битката ще е на 28 октомври ба "Принсипалити (Милениум) Стейдиъм" в Кардиф.

"Някои хора могат да кажат, че е лесен мач, а тогава това те вдига високо във въздуха и спираш да мислиш за реалната подготовка. Но аз защитавам световната титла в тежка категория, а това не е шега работа. Той е много, много талантлив.

Пулев е като звезда в родината си - цар в България. Знам, че той идва със самочувствие. И смятам, че няма значение какво гледам за него в Ютуб, защото съперниците ми винаги излизат срещу мен с едни допълнителни 20-30 процента. Затова ще съм подготвен за гладен и свиреп Пулев. Но аз ще покажа, че съм Краля на бокса, аз съм бика на ринга", коментира в интервю пред Sky Sports 27-годишният Джошуа.

Британецът е с впечатляващата визитка от 19 победи и 19 нокаута, последният от които над Владимир Кличко пред 90 хиляди зрители на "Уембли". Сега в столицата на Уелс се очаква да се съберат около 80 хиляди.

"Ще бъде страхотно, че мачът е в Кардиф. Обикновено Америка е страната, която придава целия блясък на подобни срещи, но ето че тези мачове сега се провеждат във Великобритания, което е прекрасно. Освен това част от парите ще отидат за благотворителност", сподели в едно от интервютата си Джошуа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички