Дилиън Уайт готов за бой с Кобрата: Ще разбия Пулев на парченца


Дилиън Уайт готов за бой с Кобрата: Ще разбия Пулев на парченца
Снимка: SportLive.bg

11890 0

Британският боксьор Дилиън Уайт сериозно се закани на българската боксова звезда - Кубрат Пулев. Британецът е готов да се бие с Кобрата за титлата на IBF. В момента той е притежание на Анди Руис, който свали от трона на световния бок Антъни Джошуа, а както е известно Кубрат е първи претендент за пояса.

"Ако отнемат титлата на Руис и ме изправят срещу Пулев за овакантената титла – ще го спукам от бой и ще я взема. Ще разбия Пулев на парченца", закани се Дилиън Уайт.

Той поясни и как си представя, че може да стигне до подобен двубой. "Ако има реванш (б.р между Джошуа и Руис), то IBF може да отнеме титлата на Анди Руис. Ако я овакантят, с удоволствие ще я превърна в своя цел. Имат клауза за реванш, но IBF са много стриктни – така Антъни Джошуа стана шампион. Тайсън Фюри не направи задължителната си защита срещу Вячеслав Глазков. Чарлс Мартин би Глазков и Джошуа плати прекалено скъпо за бой с Мартин, защото знаеше, че лесно ще му вземе пояса", допълни британецът.

Уайт и Пулев имаха насрочен мач помежду си през 2018 година, който обаче пропадна. Тогава британецът предпочете да се изправи срещу Джоузеф Паркър, а сле отменения бой се стигна и до множество обиди между Кобрата и Уайт. Ето какво заяви тогава българският боксьор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички