Дилиън Уайт отмъкна най-желания от Кубрат съперник на ринга


Дилиън Уайт отмъкна най-желания от Кубрат съперник на ринга
Снимка: Getty Images/Guliver

1804 0

Боксьорът Дилиън Уайт вече е наясно със следващия си съперник на ринга и това няма да е Антъни Джошуа. Британецът обяви, че е постигнал договорка за мач с Оскар Ривас и той ще се състои на 20 юли тази година в "О2 Арена". Колумбиецът беше боксьорът, когото родната звезда в тежка категория - Кубрат Пулев, най-много искаше за следващ съперник. Пулев искаше да си върне на Ривас за загубата на Олимпиадата през 2008 година.

"Много съм щастлив да се бия отново на "О2 Арена" през юли. Той е един от най-избягваните бойци в тежка категория през последните няколко години. Победата му над Брайънт Дженингс шокира дивизията и Тайсън Фюри просто отхвърли предложението на ESPN/Top Rank да се бие с него", коментира Уайт, цитиран от express.co.uk.

"На луната съм от факта, че той се съгласи на битка. Той има големи аматьорски и професионални рекорди, включително и победа над Кубрат Пулев. Повече от щастлив съм да продължа да се бия с бойци от топ 10 като Ривас, докато не си спечеля битка срещу Дионтей Уайлдър или Антъни Джошуа", допълни Уайт.

"Нямам търпение до 20 юли, за да се бия отново на О2, която е едно от най-добрите места в света за бокс. Много дълго чаках тази възможност. Дилиън Уайт е отличен боксьор, боец от световна класа", коментира Ривас, който е непобеден на ринга в 26 мача. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички