Боксьор, побеждаван от Кобрата, е фаворит за следващия мач на Джошуа


Боксьор, побеждаван от Кобрата, е фаворит за следващия мач на Джошуа
Снимка: Getty Images/Guliver

4962 0

Световният шампион в тежка категория Антъни Джошуа смята да наблюдава на живо сблъсъка между Дерек Чисора и Дилиън Уайт, като е напълно възможно победителят от мача да бъде следващият опонент на Джошуа. 

Двубоят между Чисора и Уайт ще се осъществи на 22 декември в Лондон, а сред привържениците в "02 Арена" най-вероятно ще открием и Джошуа. Припомняме, че само преди десет дни Джошуа не присъства на големия мач между Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри, като предпочете да спи.

Щабът на Джошуа подготвя следващия мач на британеца, който ще се състои на 14 април, като за негов опонент се спряга Дионтей Уайлдър. Преговорите с американеца обаче не вървят добре, тъй като той настоява първо да се боксира отново с Тайсън Фюри, с когото завършиха при равен резултат.

Именно поради тази причина британският промоутър Еди Хърн подчерта, че ако не се осигури двубой на Джошуа срещу Уайлдър и Фюри, то на дневен ред идва победителят от мача Чисора - Уайт.

"Ако получим Уайлдър, който е нашият първи избор, отлично. Ако получим Фюри, кой е нашият втори избор, добре. Ако не получим за съперник нито Уайлдър или Фюри, то тогава Джошуа ще се срещне с победителя от реванша между Уайт и Чисора. Можете спокойно да кажете, че победителят на 22 декември е номер 4 в тежка категория", сподели Еди Хърн.

Междувременно Дионтей Уайлдър заяви, че Джошуа буквално го умолява да се бие с него. Вижте повече подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички