Джошуа: Няма да гледам Уайлдър - Фюри, искам да спя


Джошуа: Няма да гледам Уайлдър - Фюри, искам да спя
Снимка: Getty Images/Gulliver

2479 0

Световният шампион в тежка категория Антъни Джошуа направи интересно изказване по повод наближаващия боксов сблъсък между Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри. Британецът сподели, че не смята да гледа двубоя, тъй като... смята да спи.

Както е известно, мачът ще се изиграе на 1 декември в Лос Анджелис, което на практика означава, че Уайлдър и Фюри ще се боксират през нощта за почитателите на Стария континент. Именно поради тази причина Джошуа не смята да будува, а да си почива.

"За съжаление, тази битка ще се проведе много рано за мен. По това време още ще спя, но след това ще се насладя на най-добрите моменти", сподели Джошуа, въпреки че този мач ще определи следващия опонент на британеца.

Антъни Джошуа отново заяви, че иска да се боксира с Дионтей Уайлдър, за което се надява именно американецът да спечели в двубоя срещу сънародника на Антъни, Фюри. "Искам Уайлдър да спечели, тъй като това ще ми позволи да се бия с него. Мисля, че това е битката, която феновете искат да видят", коментира Джошуа.

Междувременно британският промоутър Еди Хърн разкри, че предстоят цели два мача между Джошуа и Уайлдър. Вижте повече подробности в този материал.

“Искам Уайлдър да спечели, тъй като това ще ми позволи да се бия с него. Мисля, че това е битката, която феновете искат да видят", добави Джошуа.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички