Уайлдър: Джошуа ме умолява да се бия с него, няма по-добър боксьор от мен


Уайлдър: Джошуа ме умолява да се бия с него, няма по-добър боксьор от мен
Снимка: Guliver/GettyImages

4380 0

Американският боксьор Дионтей Уайлдър определи действията на щаба на Антъни Джошуа като "просене". Според Уайлдър тимът на световния шампион в тежка категория е готов на всичко, за да получи мач с него, тъй като знаят, че той е най-добрият боксьор.

"В момента те (бел. ред. екипът на Джошуа) буквално ми се молят. Джошуа можеше да получи тази възможност, той имаше много шансове. Можеше да се бие с Луис Ортис, можеше да се бие с мен, можеше да се бие и с Тайсън Фюри", сподели Уайлдър.

"Но хората искат да знаят кой е най-добрият, особено след като видяха мача с Фюри. Опитах се да покажа на хората кой е най-добрият. Винаги ще твърдя, че аз съм най-добрият боксьор, докато някой не ме победи", добави още американецът.

Междувременно жената на Тайсън Фюри, Парис, сподели разтърсваща история за тяхното изгубено бебе в един от най-важните мачове на британския боксьор. Вижте повече подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички