Боксова легенда посочи голямата грешка на Руис, която ще го провали срещу Джошуа

Боксовата легенда в тежка категория Джордж Форман заяви, че Антъни Джошуа няма да има никакъв проблем срещу Анди Руис и ще го "издуха" без проблем. Тази вечер в Дирия, Саудитска Арабия Руис ще защитава световните си титли срещу Джошуа в реванш.

На вчерашния кантар мексиканецът се оказа с 7 кг по- тежък, отколкото при победата си с нокаут над Джошуа през юни, като Форман определи повишеното тегло като много голяма грешка. "Той пропиля шанса си. Той наистина пропусна възможността си, защото сега може да бъде надигран. Хората ще кажат: "Той винаги е изглеждал по- такъв начин. Той каза, че се чувства добре по- тежък и подобни неща", но никой, абсолютно никой, не иска да показва тялото си и да изглежда извън форма. Никой не го иска, казвам ви. Не му позволявайте да ви заблуди. Мислите, че имате достатъчно време, шест седмици, за да влезете във форма и да отслабнете, но това не е така", заяви Форман.

"Трябва да отслабвате, не да се тъпчете, не можете да правите двете неща заедно, тъй като по-голямата част от тренировъчния лагер прекарвате в сваляне на килограми и просто няма да сте в кондиция за битка. Така Анди Руис се хвана в капана. Той попадна в неприятна ситуация и ако Джошуа е имал достатъчно време да се възстанови, той би трябвало да победи Руис без проблем", допълни още той. Вие може да следите Антъни Джошуа - Анди Руис НА ЖИВО в SportLive.bg.

Единственото лошо нещо за Моуриньо при поемането на Тотнъм е, че няма да гледа на живо Джошуа - Руис

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо разкри, че е бил поканен да гледа на живо реванша между Антъни Джошуа и Анди Руис от саудитския престолонаслед...

А какъв голям проблем имат организаторите преди боксовото зрелище - вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!