Голям проблем: Много лошо време уплаши организаторите преди Джошуа - Руис


Голям проблем: Много лошо време уплаши организаторите преди Джошуа - Руис
Снимка: Getty Images/Gulliver

3640 0

Провеждането на реванша между Антъни Джошуа и Анди Руис може да бъде изложен на риск поради силни ветрове и дъжд в Саудитска Арабия . Двубоят ще се проведе в Дирия в изградено по поръчка съоръжение за 15 000 зрители.

Вече се излива сeриозен дъжд над Дирия и докато има малък покрив над самия ринг, то никой от зрителите няма да има заслон над главата си, пише The Sun. Прогнозата показва, че има 78% вероятност за валежи в часа, в който е насрочен двубоя, но основният страх сред официалните лица е вятърът.

Ако вятърът стигне до 115 км/ч, то има всички шансове, двубоят да се отмени, но според изданието това е много крайна мярка, до която домакините трудно биха прибегнали. По-големият проблем, за който се притесняват е, че лошото време може да повлияе на закупилите билети, тъй като може да се наложи да стоят под дъжда. Строителството на арената започна едва преди шест седмици, като 175 отдадени служители и работници неуморно се увериха, че тя е готова навреме. Дирия се намира в северозападните покрайнини на столицата на Саудитска Арабия, Рияд.

Вие може да следите Антъни Джошуа - Анди Руис НА ЖИВО в SportLive.bg. А в колко часа трябва двамата да излязат на ринга - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички