Боб Аръм измислил идеята с петицията за Кубрат с... користна цел


Боб Аръм измислил идеята с петицията за Кубрат с... користна цел

28530 0

Опитният промоутър на Кубрат Пулев - Боб Аръм, е измислил идеята за петицията, която българинът заведе с искане за незабавен мач с Анди Руис. Това съобщава "24 часа", посочвайки, че според специалисти в бокса идеята е доста "екстравагантна".

По този начин се притиска Руис да се откаже от титлата си в тази версия. Това ще отвори пътя към бой между Кобрата и Тайсън Фюри, но не за нещо друго, а за вакантната вече титла на тази организация. И двамата са клиенти на Аръм. След този мач той вече ще има световен шампион при себе си, което ще му даде по-сериозно влияние при нареждането на мачовете при свръхтежките.

В момента американецът няма шампион. Кубрат е официален претендент на Международната боксова федерация, а Тайсън Фюри се води линеарен шампион. През последните месеци обаче той оглави ранглистата на списание "Ринг", според която е най-добрият в категорията.

Решението на Международната боксова федерация по защитата на титлата на Анди Руис трябва да дойде в началото на седмицата. Щабът на Кубрат Пулев е действал светкавично след падането на наказанието му, защото в неделя е изтекъл срокът за заявка на задължителна защита на титлата от страна на мексиканеца Руис. А кой е предпочитаният съперник от Пулев вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Левски


7 важни извода за Левски, които си направихме в двойната криза

Като отхвърлим коронавируса и глобалното му влияние върху спорта и футбола в България, у нас от началото на...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама