Кобрата: Джошуа, Руис или Фюри - все едно, аз се бия за мечтата си


Кобрата: Джошуа, Руис или Фюри - все едно, аз се бия за мечтата си
Снимка: БГНЕС

13914 0

Българският боксьор Кубрат Пулев даде своята оценка за юнските мачове Анди Руис - Антъни Джошуа и Тайсън Фюри - Том Шварц, като говори и за своите планове. Той призна, че за него няма значение срещу кого ще се бие за титлата на IBF - дали срещу Антъни Джошуа/Анди Руис (това ще определи победителят в реванша, бел.ред.), или срещу Тайсън Фюри.

"Ще изляза отново на ринга през септември или октомври. Вероятно за титлата на IBF, но чакаме решението им. Няма значение с кой ще се бия - Руис, Джошуа или Фюри. Ще се бия за колана, това е моята мечта", заяви Кубрат пред boxingscene.com. А относно наказанието на Калифорнийската атлетическа комисия той заяви: "Правя всичко, което те искат и тренирам междувременно".

"Фюри нямаше истински опонент на ринга, затова боят не бе нищо интересно. Той се чувстваше добре, защото опонентът бе слаб. Нямаше истинска опасност, все едно бе спаринг", коментира Пулев.

"Руис победи Джошуа, защото беше по-добрият боец в онзи момент. Бях изненадан, не очаквах той да победи, но това е тежката категория, това е боксът. Ако има реванш, Джошуа ще направи грешка. Руис е много добър боксьор, много опасен, бърз. Всички го видяхме", каза още софиянецът. Какво сподели мениджърът му Ивайло Гоцев относно възможността да се бие с Руис вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички