Боб Аръм: Руис не може да нокаутира и глупак, Пулев ще го свали на земята


Боб Аръм: Руис не може да нокаутира и глупак, Пулев ще го свали на земята
Снимка: БГНЕС

22936 0

Вече всичко е официално - на 7 декември 2019 година Анди Руис-младши и Антъни Джошуа отново ще премерят сили. На 1 юни тази година мексиканецът шокира боксовия свят, след като победи британеца и грабна четири от петте титли в тежка категория.

Сега обаче за двамата предстои реванш, който ще се проведе в Саудитска Арабия. Победителят от срещата пък ще трябва да се изправи срещу Кубрат Пулев, който е официален претендент за титлата на IBF, а битката се очаква да бъде през май 2020 година.

Мениджърът на Кобрата Боб Аръм пък коментира какво може да се случи, когато софиянецът се изправи срещу един от двамата боксьори.

"Ако Анди Руис победи Джошуа, както аз очаква да стане, той е задължен да се бие с Кубрат Пулев. Пулев ще го нокаутира. Със сигурност! Кога Руис се превърна в толкова успешен боец? Той не може да нокаутира и най-обикнобен глупак. Не казвам, че не е добър боец, но не е истински елитен боксьор. Преди мача с Джошуа, щяхте ли да кажете, че Руис е елитен боксьор? Разбира се, че не. Той е добър боец, Пулев е добър боец. Мисля, че Пулев има предимство и ще го победи. Дали Пулев може да победи Джошуа - това е малко по-трудно, от колкото да победи Анди Руис. Битката трябва да е преди или през май 2020 година", обяви Аръм.

По-рано днес пък Кубрат Пулев официално обяви кога отново ще се качи на ринга. Подробности - тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички