Боб Аръм: Руис не може да нокаутира и глупак, Пулев ще го свали на земята

Вече всичко е официално - на 7 декември 2019 година Анди Руис-младши и Антъни Джошуа отново ще премерят сили. На 1 юни тази година мексиканецът шокира боксовия свят, след като победи британеца и грабна четири от петте титли в тежка категория.

Сега обаче за двамата предстои реванш, който ще се проведе в Саудитска Арабия. Победителят от срещата пък ще трябва да се изправи срещу Кубрат Пулев, който е официален претендент за титлата на IBF, а битката се очаква да бъде през май 2020 година.

"Boxing news 24": Феновете не искат да гледат Джошуа/Руис срещу Пулев

Няма много фенове на бокса, които искат да видят мач между победителя в реванша Антъни Джошуа - Анди Руис и претендента за титлата на IBF Кубрат ...

Мениджърът на Кобрата Боб Аръм пък коментира какво може да се случи, когато софиянецът се изправи срещу един от двамата боксьори.

"Ако Анди Руис победи Джошуа, както аз очаква да стане, той е задължен да се бие с Кубрат Пулев. Пулев ще го нокаутира. Със сигурност! Кога Руис се превърна в толкова успешен боец? Той не може да нокаутира и най-обикнобен глупак. Не казвам, че не е добър боец, но не е истински елитен боксьор. Преди мача с Джошуа, щяхте ли да кажете, че Руис е елитен боксьор? Разбира се, че не. Той е добър боец, Пулев е добър боец. Мисля, че Пулев има предимство и ще го победи. Дали Пулев може да победи Джошуа - това е малко по-трудно, от колкото да победи Анди Руис. Битката трябва да е преди или през май 2020 година", обяви Аръм.

По-рано днес пък Кубрат Пулев официално обяви кога отново ще се качи на ринга. Подробности - тук.

Още по темата

Please select answer!