Близки на починалия боксьор: Треньорът е виновен, момчето му каза, че не е добре

Случаят с починалия български боксьор в Албания Борис Станчов продължава да се заплита. Първоначалните данни бяха, че починалият е Исус Величков. След това стана ясно, че Станчев е картотекиран и излизал на ринга с името на своя роднина в продължение на повече от година.

Днес близки на починалия младеж обявиха, че виновникът за трагедията е треньорът на Борис Станчов, познат още като Боби Джи. Те показаха видео, на което според тях боксьорът казва, че не е добре, но въпреки това е пратен на ринга.

Излезе нова информация за загиналия български боксьор в Албания

Инфаркт е покосил Борис Станчeв - починалият млад български боксьор след мач в Шкодра (Албания). Това твърди Любо Иванов - братовчед на 22-годишн...

"Той е главният виновник, защото той пуска човек, който не е със собствени данни", коментираха те. На въпрос защо момчето не е играло под собственото си име, те заявяват: "Не искаше да има много загуби на негово име, затова използва името на Исус".

"Той по прякор е Боби Джи. Цял ден си задавам този въпрос защо не се биеш на твоето име, а трябва да се биеш на името на някой друг", казва мениджърът на Станчов.

А какви обвинения "хвърли" сестрата на починалия боксьор, може да откриете в този материал на SportLive.bg.

Още по темата

Please select answer!