Сестрата на починалия български боксьор отправи тежки обвинения


Сестрата на починалия български боксьор отправи тежки обвинения

7873 0

Сестрата на загиналия боксьор Борис Станчев написа пост във Фейсбук, с който нападна треньора на брат си, както и всички организатори на пагубния двубой. Ани Станчева, както е името на момичето, смята, че нейният брат е убит. Тя споделя още, че според нея видеото от инцидента е изрязано, за да прикрие умишленото убийство.

В поста тя заявява: "Първото, което виждам на кадрите много добре е, че брат ми като тръгва да пада, се хваща за въжетата на ринга, след което противникът му надъхано тръгва отново към него и дори не видях брат ми да е паднал на пода, а видях просто, че видеоклипът е изрязан точно там, където брат ми тръгва да пада, но така и не пада, а гледката отстрани показва, че неговият противник надъхано отново тръгва към моя брат и видеото точно там е изрязано, как?", пише сестрата на боксьора.

Тя коментира и поведението на треньора на Борис Станчев: "И защо на брат ми му е позволено да се качи на ринга с други имена? Не разбирам кой му даде това право? Неговият така наречен треньор , който напуска държавата веднага след като научава, че брат ми е починал и го зарязва в ш*****а продажна държава Албания!", завършва Ани Станчева. Повече за разразлият се скандал около трагичната смърт на Борис Станчев можете да прочетете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от На фокус


Ерлинг Холанд с нова порция рекорди, но този път в Шампионска лига

Голямото име днес ще е Ерлинг Холанд - детето-чудо на световния футбол, което изгря на най-голямата европейска...

Реклама
Реклама