Бивш световен шампион затапи критиците с невероятен коментар за Антъни Джошуа

Бившият световен шампион Карл Фроч сподели, че свалените килограми на Антъни Джошуа са ключовият фактор и това му е помогнало да спечели срещу Анди Руис.

"Неговото представяне бе брилянтно. Той дори не се умори и можеше да се движи много леко, без дори да се измори и да понесе удари. Беше перфектно изпипан план за мача и едно от най-добрите представяния в кариерата на Джошуа. Разочароващо за Руис, но това е така, защото Джошуа направи това, което бе необходимо", заяви Фроч.

Джошуа изригна с ясно послание до Кобрата, Уайлдър и Фюри

Антъни Джошуа се върна на световния връх, след като победи в реванша Анди Руис и вече се обсъждат вариантите за следващ негов съперник. Сред най-...

По време на двубоя Ей Джей отправи 112 удара повече от своя опонент (373 срещу 261), от които 107 бяха точни попадения (17 в областта на тялото). От своя страна, мексиканецът успя да нанесе едва 60 точни удара, но цели 22 бяха в областта на тялото. Следователно той загуби и битката при процентите, след като нанесе 23% точни удари срещу 28.7% в полза на новия шампион. Ето и пълната статистика от двубоя.

Още по темата

Please select answer!