Уайлдър с брутална атака срещу Антъни Джошуа, обвини го, че го е страх от мач с него


Уайлдър с брутална атака срещу Антъни Джошуа, обвини го, че го е страх от мач с него
Снимка: Getty Images/Guliver

4118 0

Дионтей Уайлдър сподели, че не е останал никак впечатлен от победата на Антъни Джошуа срещу Анди Руис. Британският боксьор се превърна в двукратен световен шампион, но отнесе и не малко критики за представянето срещу мексиканеца.

Джошуа направи това, което трябваше да направи, за да получи победата. Тичаше около ринга и правеше това цяла вечер. По принцип той имаше Кличко в лагера си и много приличаше на него. Този метод за захващане на джаб, това е всичко, което направи тази вечер", заяви Уайлдър.

"Искаш да доминираш, човече. Може би съм просто прекалено груб, твърде твърд и прекалено много мечтая за това време и ера. Моят манталитет е толкова различен от този на другите бойци. Но когато мисля за себе си като за шампион, искам да изляза там и да го скъсам. Няма само да танцувам и задържам. Ще покажа на света и ще ги убедя, че съм най-добрият и че никой не е близо до мен"

Според него никога няма да видим обединителен двубой между него и Джошуа, защото световният шампион го отбягва. "Не мисля, че някога ще видим обединителен двубой. Никога няма да го видим и не искам хората да се надяват на него, защото това никога няма да се случи. Не можеха да споменат името ми. Прекалено опасен съм. Видяхте какво правя на ринга. Не играя наоколо".

Междувременно новият шампион беше попитан и на пресконференцията защо не се е опитал да нокаутира съперника си, а в отговор на критиците Джошуа обясни много ясно и точно защо е избрал тази стратегия (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички