Бивш световен шампион пожела мач срещу Кубрат Пулев


Бивш световен шампион пожела мач срещу Кубрат Пулев
Снимка: БГНЕС

1994 0

Бившият световен шампион в тежка категория - Чарлз Мартин, призна, че Кубрат Пулев попада сред боксьорите, срещу които би желал да се изправи в следващия си мач на ринга. Мартин за последно бе на ринга през септември 2018-а, когато допусна поражение от Адам Ковнацки.

Американецът се надява да получи реванш от Ковнацки, с когото проведоха равностоен и ожесточен мач, но в крайна сметка победата бе присъдена на поляка. Мартин сподели, че се надява да се бие още през април, като разкри и потенциалните боксьори, които са в списъка му за следващ мач.

"Търсим противник, но който и да е той, аз ще бъда готов. След това аз наистина бих искал отново да се срещна с Ковнацки. Писах му лично, но не мисля, че той иска да го направи отново. Беше страхотна битка, така че се надявам пак да се срещнем", сподели Мартин.

"В противен случай ще се бия с Луис Ортиз, Джарел Милър или Кубрат Пулев. Ще се бия с всеки опонент, победа над когото ще ме отведе до титлата в най-кратък срок", добави още американският боксьор, който бе притежател на пояса на IBF през 2016-а, но още при първата си защита бе нокаутиран от Антъни Джошуа.

Междувременно бе обявено кога и къде ще се изиграе следващия мач на Кобрата. Повече подробности - вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички