Бащата на Фюри: Тази аркада може да сложи край на кариерата му

Бащата на Тайсън Фюри - Джон Фюри, заяви, че мачът срещу Ото Валин е бил най-слабият в кариерата на сина му дотук. Той посочи, че аркадата, получена от Тайсън след удар на Валин в трети рунд, може да му коства кариерата.

"Това беше най-лошото представяне на Тайсън. Изглежда, че след втория рунд той не можеше да направи нищо. Ударната му сила някъде изчезна, той беше слаб като коте, от първите минути. Ако продължи с този отбор, кариерата му ще приключи", заяви Джон Фюри, цитиран от "Boxing Scene".

Брутално! Валин разцепи веждата на Тайсън Фюри, а след това бръкна в раната на британеца (ВИДЕО + СНИМКА)

Бившият световен шампион при най-тежките в мъжкия бокс Тайсън Фюри се поздрави със своята 29-а победа на професионалния ринг. Циганския крал леко...

"Тайсън загуби острота, в него нямаше сила. Не разбирам как момче като Валин е бил близо до Тайсън по броя на левите прави. Що се отнася до аркадата, това може да бъде краят на кариерата му. Той може да се нуждае от операция", заяви още бащата на звездата в тежка категория. Според един от промоутърите на Фюри, раната му ще доведе до отлагане на реванша с Дионтей Уайлдър. Вижте подробности в този материал.

Етикети: |

Още по темата

Please select answer!