Потвърдено: Фюри - Уайлдър 2 може да се отложи за неопределено време

Сериозната аркада, която получи Тайсън Фюри в мача срещу Ото Валин, може да повлияе на плановете му за реванш срещу Дионтей Уайлдър през февруари 2020 година. Това потвърди един от промоутърите на британеца - Франк Уорън.

По време на двубоя с Валин тази сутрин българско време "Циганският крал" получи сериозна аркада, заради която пропусна пресконференцията след боя, тъй като бе откаран в болница. Въпреки това, британецът спечели мача след единодушно съдийско решение.

Боб Аръм: Имаме договор за реванша Фюри - Уайлдър, но може и да пропадне

Американският бизнесмен Боб Аръм, по-известен на българската аудитория като промоутър на Кубрат Пулев, потвърди, че вече има договор за дългоочак...

Според Уорън, ако аркадата се окаже много сериозна, то мачът с Уайлдър ще се отложи за неопределено време. "Ако аркадата зараства трудно, битката, вероятно, ще трябва да се отложи. Надявам се, че няма да бъде така. Всичко зависи от това как ще върви възстановяването. Той трябва да бъде на 100 процента готов", заяви промоутърът, цитиран от ВВС. Вижте как Валин цепна веждата на Фюри в този материал.

Още по темата

Please select answer!