Антъни Джошуа се представил като слаба версия на Тайсън Фюри


Антъни Джошуа се представил като слаба версия на Тайсън Фюри
Снимка: Guliver/GettyImages

8379 0

Безспорно един от най-техничните представители в тежка категория на световния бокс за последните 20 години е Тайсън Фюри. Британецът е истински кошмар за всеки съперник с арсенала си от удари и начина, по който води двубоите си, а именно на него е приличал Антъни Джошуа по време на победата си над Анди Руис. Поне такова е мнението на треньора на "Краля на циганите" Бен Дейвисyн. 

"Начинът, по който Антъни се боксираше в Саудитска Арабия, беше все едно гледаш не ужасна версия на Тайсън Фюри - беше като някакво слабо негово подобие. Не го казвам с лошо, разбира се, но Джошуа не може да играе този стил на нивото, което Тайсън показва. Това обаче беше тактиката, която трябваше да демонстрира, за да спечели двубоя и се справи добре", сподели Дейвисън пред IFL TV. 

Не всички мнения за представянето на британеца обаче са положителни. Много от феновете са разочаровани и недоумяват защо Джошуа не се опита да нокаутира Руис. В същото време големият съперник на Ей Джей в тежка категория - Дионтей Уайлдър, го засипа с критики за представянтео му срещу Руис (подробности четете в тази статия)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички