Антъни Джошуа се представил като слаба версия на Тайсън Фюри

Безспорно един от най-техничните представители в тежка категория на световния бокс за последните 20 години е Тайсън Фюри. Британецът е истински кошмар за всеки съперник с арсенала си от удари и начина, по който води двубоите си, а именно на него е приличал Антъни Джошуа по време на победата си над Анди Руис. Поне такова е мнението на треньора на "Краля на циганите" Бен Дейвисyн. 

"Начинът, по който Антъни се боксираше в Саудитска Арабия, беше все едно гледаш не ужасна версия на Тайсън Фюри - беше като някакво слабо негово подобие. Не го казвам с лошо, разбира се, но Джошуа не може да играе този стил на нивото, което Тайсън показва. Това обаче беше тактиката, която трябваше да демонстрира, за да спечели двубоя и се справи добре", сподели Дейвисън пред IFL TV. 

Джошуа изригна с ясно послание до Кобрата, Уайлдър и Фюри

Антъни Джошуа се върна на световния връх, след като победи в реванша Анди Руис и вече се обсъждат вариантите за следващ негов съперник. Сред най-...

Не всички мнения за представянето на британеца обаче са положителни. Много от феновете са разочаровани и недоумяват защо Джошуа не се опита да нокаутира Руис. В същото време големият съперник на Ей Джей в тежка категория - Дионтей Уайлдър, го засипа с критики за представянтео му срещу Руис (подробности четете в тази статия)

Още по темата

Please select answer!