Звезда на Кингс получи нелека травма, Везенков заема мястото му срещу Джаз


Звезда на Кингс получи нелека травма, Везенков заема мястото му срещу Джаз
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1129 0

Сакраменто Кингс се подготвя за старта на сезона в НБА. Тимът от столицата на Калифорния обаче получи своеобразен "удар" преди първата си среща за редовния сезон, който може да даде отличен шанс на родния баскетболист Александър Везенков

Страхотен шанс за Саша

Журналистът на ESPN Джеймс Хам, който следи изкъсо подготовката и цялостно отбора на Кингс, информира, че Трей Лайлс е получил травма в левия прасец и няма да играе срещу Юта Джаз в ранните за България часове в четвъртък (26 октомври).

Самият Лайлс е част от втората петица на треньора Майк Браун. Гореспоменатият източник съобщава, че мястото на Лайлс в тренировките на Кингс е било заето от Везенков, като има голям шанс българинът да запише повече минути срещу "джазмените" в Солт Лейк Сити.

Припомняме, че Везенков вече направи своя дебют за "кралете" в мачовете от предсезонната подготовка. Българинът записа минути в сблъсъците с Торонто Раптърс, Лос Анджелис Лейкърс, на два пъти с Голдън Стейт Уориърс и Юта Джаз. 

Кингс спечели последната от тези пет срещи, в която Александър Везенков стартира като титуляр и направи най-силния си мач.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички