ВИДЕО: Сан Антонио излъга ЛА Клипърс и е на победа от полуфинал на Запад


ВИДЕО: Сан Антонио излъга ЛА Клипърс и е на победа от полуфинал на Запад
Снимка: Gulliver/Getty Images

1004 0

Рано тази сутрин Сан Антонио Спърс постигна драматична победа като гост над Лос Анджелис Клипърс със 111-107 в среща от плейофите в Националната баскетболна асоциация. С успеха миналогодишният шампион в Лигата поведе с 3-2 в серията и вече е само на един успех от класиране на полуфинал в Западната конференция.

Домакините от Лос Анджелис започнаха по-добре срещата и след първата част имаха аванс от 5 точки. През вторите десет минути обаче „шпорите” успяха да намалят пасива си и на почивката той вече беше едва 1 точка.

След подновяването на играта двата тима изиграха оспорвана трета четвърт, след която резултатът на таблото беше изравнен. В решителната последна част нито един от отборите не успя да поведе с по-голяма разлика и изходът от срещата не беше ясен до самия край. Все пак Сан Антонио успя да измъкне успеха в последните секунди на мача.

С основен принос за победата е Тим Дънкън, който записа дабъл-дабъл от 21 точки и 11 борби. Кауай Ленард е с 18 точки и 9 борби. За Лос Анджелис Клипърс над всички бе Блейк Грифин, който реализира 30 точки и овладя 14 борби, а ДиАндре Джордан вкара 21 и записа 14 борби.

Следващият мач между двата тима ще се проведе в Сан Антонио.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички