ВИДЕО: Неймар посвети свой гол срещу Лил на Коби Брайънт


ВИДЕО: Неймар посвети свой гол срещу Лил на Коби Брайънт
Снимка: Guliver/GettyImages

1667 0

Футболната звезда Неймар посвети единия от своите голове във вратата на Лил на трагично загиналия легендарен бскетболист Коби Брайънт. Бразилецът вкара и двете попадения за своя ПСЖ при 2:0 над Лил, като след едното показа с пръсти цифрите 2 и 4 и направи молитвен жест, преди да посочи небето. Както е известно, Брайънт играеше с номер "24" в Лос Анджелис Лейкърс.

Неймар е известен фен на НБА, като често посещава баскетболни мачове. Брайънт загина във вчерашния ден при катастрофа с хеликоптер в Калабасас, Калифорния. С него загина и 13-годишната му дъщеря Джиана, както и още седмина души, чиито имена засега са неизвестни.

Последната публична изява на големия баскетболист беше на мач на НБА, където се появи с дъщеря си Джиана. Брайънт е петкратен шампион на НБА и е считан за един от най-великите играчи в историята на баскетбола. Той е и двукратен олимпийски шампион. Звездната 20-годишна кариера на Брайънт премина в Лос Анджелис Лейкърс. Той се оттегли от активна спортна дейност през април 2016 г. А какви са първите догадки за причината за катастрофата вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички